Κυριακή 1 Μαΐου 2011

1η Μάη

Σηκωθείτε από κρεβάτια,πολυθρόνες,ντιβανομπάουλα,καναπέδες,τραπέζια-ξεπετάχτηκε ο Λιακόπουλος που έκρυβα μέσα μου-και ξεχυθείτε στις εξοχές!Σε αγρούς και σε λιβάδια!Σε θάλασσες και λίμνες!Μαζέψτε παπαρούνες,μενεξέδες,χαμομήλι(για χαμομηλέλαιο) και ότι  άλλο φυτρώνει αυτή την εποχή!Φτιάξτε στεφάνια για κρέμασμα (μη ξεχάσετε το σκόρδο για το μάτι το κακό)ή ανθοδέσμες για τα βάζα(εκεί μη βάλετε σκόρδο γιατί  δεν θα πατήσει άνθρωπος,οπότε ποιός να σας ματιάσει;;;)!
Αν πάλι ο καιρός ή η διαθεσή σας (μου συμβαίνει συχνά)δεν σας επιτρέπει τίποτε από τα παραπάνω έτσι θα σας άφηνα;;;Ακούστε το τραγούδι και όλα θα φτιάξουν.Κλείστε τα μάτια και αφήστε τον Μάη να σας χαρίσει ένα λουλουδένιο φιλί και να σας στροβιλίσει στο μαγικό του χορό!
Να έχετε μια
ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

12 σχόλια:

  1. Καλό μήνα Βιολέτα με το επίκαιρο και ταιριαστό όνομα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα, καλή πρωτομαγιά Βιολέτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!
    Είμαι εδώ και ΔΕΝ είμαι καλά, μ έχει πιάσει η Άνοιξη,και γουστάρωωωωω!!! Περιμενω και κάτι επισκέψεις όπου νάναι και προετοιμάζομαι ψυχολογικά...ξέρεις κάτι εσύ;Και δε θα βάλω πουθενά σκόρδο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλό μήνα να έχεις και καλή εβδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Bίολέτα,καλό μήνα,ευωδιαστό και χαρούμενο!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμείς βγήκαμε βρε κορίτσι μου μα το κακό ήταν οτι η ..βροχή μας ακολούθησε απο πίσω.Καλό μήνα σου εύχομαι ,ολάνθιστο και χαρούμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό μήνα εστω και καθυστερημένα κι απο εμένα Βιολέτα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό μήνα!Ελπίζω να πέρασες ωραία!Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή