Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

ΣΧΕΔΙΟ ΑΘΗΝΑ και στα μούτρα σας



    

                                                       


Αλητεία εξ αμελείας ή αλητεία εκ προθέσεως;



Δεν μπορώ να αποφασίσω σε ποια βαθμίδα να κατατάξω τους «αρμόδιους» του υπουργείου Παιδείας….

Το σίγουρο πάντως είναι πως πρόκειται για ΑΛΗΤΕΙΑ!!!

Έρχονται στη μέση της ακαδημαϊκής χρονιάς και «μελετούν» –λέει- σχέδιο κατάργησης και συγχώνευσης τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ. Για να το «αποφασίσουν» και να το «διατάξουν» και κουβέντα δεν σηκώνουν.

Αλητεία εξ αμελείας ή αλητεία εκ προθέσεως;

Γιατί να σηκώσουν άλλωστε; Ποιός χολοσκάει για τις χιλιάδες ελλήνων φοιτητών που καλούνται να τα μαζεύουν άρον-άρον σα να κατεδαφίζεται ο προσφυγικός τους καταυλισμός και πάμε σ¨’άλλες πολιτείες….μόνο που δεν θα είναι ερωτικές ούτε οι καινούριες εμπειρίες λυτρωτικές. Σε εκατοντάδες μάλιστα από αυτούς θα αλλάξουν και το αντικείμενό τους. Ανάμεσα σε αβεβαιότητα και απογοήτευση ακροβατούν τα παιδιά. Πόσο ηλίθιοι «αρμόδιοι» πρέπει να είστε για να μη βλέπετε πως η αβεβαιότητα οδηγεί στο άδειασμα της Ελλάδας από το νεαρό πληθυσμό και η απογοήτευση στο μίσος;

Αλητεία εξ αμελείας ή αλητεία εκ προθέσεως;

Γιατί να σηκώσουν άλλωστε; Ποιός χολοσκάει για τις χιλιάδες ελληνικών οικογενειών που σοκαρισμένες με τα σημεία των καιρών, υπερχαρατσωμένες με τη «δίκαιη» φορολόγηση, παλεύουν με νύχια και με δόντια να προσφέρουν στα παιδιά τους ένα μέλλον ισάξιο με το παρελθόν, καταθέτοντας στα ενοίκια, μετακινήσεις κλπ και το τελευταίο δανεικό ευρώ.

Πάνω στην καταναγκαστική χώνεψη του : -έχεις παιδί; Θα πληρώσεις παιδί…

τσιμεντόλιθο στο στομάχι το : -έχεις φοιτητή; Θα (ξανα)πληρώσεις φοιτητή….

Θα (ξανα)πληρώσεις μεταφορές, θα (ξανα)πληρώσεις εγγυήσεις ενοικίων, θα τα (ξανα)πληρώσεις όοοολα από την αρχή. Χωρίς να γνωρίζεις το τέλος.



Εκτός αν όλοι οι Έλληνες μελετήσουμε ένα σχέδιο για να βάλουμε τέλος στους αλήτες «αρμόδιους»…….
                                               

                                                         

2 σχόλια:

  1. Άλλο ένα ατόπημα μέσα στα τόσα που έχουν κάνει.
    Έχουν εκτροχιαστεί προ πολλού , αλλά παρ΄ολα αυτά συνεχίζουν.
    Ψάχνουν και βρίσκουν τρόπους εξόντωσης μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεσηκωμός να μην τους περάσει! φτάνει πια δεν άφησαν τίποτα όρθιο! εδώ και χρόνια τα έχουν μεθοδεύσει για να κάνουν ότι θέλουν τους λαούς!όχι στα δικά μας παιδιά! δεν αξίζει να μας συμβεί αυτό να χάνουμε τα παιδιά μας με αυτό τον τρόπο και να καταστρέφεται ότι υπάρχει σ αυτό τον τόπο! Δεν υπάρχει παιδεία πιά,δεν υπάρχει υγεία τι άλλο πρέπει να χάσουμε για να ξεσηκωθούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή